Työpaikkailmoitus

Oletko Sinä Isännöinti Taloluotsin uusi isännöitsijä?

Olet joukkuepelaaja, joka innostuu itsensä ja työsi kehittämisestä. Pohjakoulutuksesi voi olla tekninen tai kaupallinen, voit olla myös alanvaihtaja, myös uudelleenkoulutus oppisopimuksella on mahdollista.  Arvostamme tietenkin myös aiempaa kokemusta kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta, sekä mahdollista alan koulutusta. Tehtävässä menestyminen vaatii mm. seuraavaa, itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Isännöitsijänä työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa, työhösi kuuluu mm. kokouksien valmistelu ja päätöksien toimeenpano. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaistamme ja heidän vaivattomasta arjestaan. Tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset osallistumaan toimintamme  kehittämiseen omilla vahvuusalueillasi ja kokemuksellasi.

Meillä saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat, sekä pääset osaksi upeaa työyhteisöä, jossa jokainen on tärkeä ja iso osa joukkuetta.

Jos tunnistit Itsesi ja kiinnostuksesi heräsi, niin laita vapaamuotoinen hakemuksesi tulemaan.

Voi olla, että juuri Sinä olet Meidän uusi Isännöitsijämme.

Hakemukset ja mahdolliset tiedustelut sähköpostilla teemu@taloluotsi.fi.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Teemu Tiainen

Toimitusjohtaja

040 173 4449

teemu@taloluotsi.fi