Haemme joukkoomme Kiinteistöassistenttia

Sinustako Isännöinti Taloluotsi Oy:n Kiinteistöassistentti?

Haemme joukkoomme Kiinteistöassistenttia avustamaan isännöitsijöitä ja kirjanpitäjiä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden hoitoon, hallinnointiin ja kirjanpitoon liittyvissä monipuolisissa toimistotehtävissä.

Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakasviestintä ja -palvelu, yhteydenpito asiakkaisiin, huoneistotieto – portaalin päivittäminen, sekä erilaisten tiedotteiden, asiakirjojen, kirjeiden valmistelu ja laatiminen sekä muut kokousjärjestelyt.

Työpäivät koostuvat päivittäisistä rutiineista sekä nopeastikin vaihtelevista tilanteista, joten tehtävässä menestyminen edellyttää priorisointikykyä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Toimit tiiviissä yhteistyössä isännöitsijöiden, kirjanpitäjien, sekä kiinteistösihteerimme kanssa, joten arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta monipuolisista toimistotöistä ja asiakaspalvelusta. Arvostamme erityisesti aiempaa työkokemusta kiinteistö-  tai isännöintialan yrityksessä. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan myös eduksi. Hyödynnät työssäsi näppärästi tietotekniikkaa (Office 365, Domus – isännöintisovellus), sekä opit uusien järjestelmien käytön nopeasti.

Meillä saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat, sekä mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä työurallasi. Pääset myös osaksi upeaa työyhteisöä, jossa jokainen on tärkeä ja iso osa joukkuetta.

 

Vapaamuotoinen hakemus teemu@taloluotsi.fi

 

Älä aikaile hakemuksen kanssa, paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

 

Teemu Tiainen

Toimitusjohtaja

Isännöinti Taloluotsi Oy

 

Isännöintiliiton tiedotteet

Lue täältä

Kiinteistöliiton tiedotteet

Lue täältä