Isännöinti Taloluotsi Oy on savonlinnalainen, luotettava ja asiakkaistaan välittävä isännöintiyritys. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa isännöintiä ja asumisen turvaa. Isännöinti Taloluotsi Oy työllistää tällä hetkellä seitsemän isännöinnin ammattilaista. Pisimmät asiakassuhteemme ovat alkaneet jo 80-luvun puolivälissä, jossa ovat myös yrityksemme juuret.

MISSIOMME:

Tekemisen ilolla luotettavaa ja asiantuntevaa asumisen turvaa nyt ja tulevaisuudessa.

 

Toimitusjohtajan terveiset
Isännöinti Taloluotsin toiminnan keskiössä olet Sinä, Sinun Perheesi ja asuntosi. Yhteistyöllä ja vastuullisuudella turvaamme vaivattoman arjen ja säilytämme asuntonne arvon. Tähtäimenämme on kannattava ja kasvava liiketoiminta, jota tuetaan ja kehitetään jatkuvasti mm. digitaalisilla palveluilla ja koulutuksella. Tämä takaa, että alan uusin tietotaito on aina saatavillanne.
Meillä on kannustava ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö, jossa asiakaskokemus on erinomainen ja jokainen on tasavertainen. Meille motot ja visiot eivät ole vain sananhelinää, vaan ne ovat mukana jokapäiväisessä työssämme. Toimistollemme olet aina tervetullut, vaikka vaan vaihtamaan ajatuksia tai hörppäämään kupin kahvia. Yhdessä Olemme enemmän, tule mukaan, sillä Isännöinti on joukkuelaji.

Teemu Tiainen

Teemu Tiainen

Toimitusjohtaja