Isännöinti Taloluotsi Oy on savonlinnalainen isännöintiyritys, joka työllistää tällä hetkellä kahdeksan isännöinnin ammattilaista. 

Palvelemme asiakkaitamme arkisin Savonlinnan toimistolla, ja sähköisen palvelukanavamme Huoneistotieto.fi kautta aina, ajasta ja paikasta riippumatta. Tavoitatte henkilökuntamme myös suorista puhelinnumeroista ja sähköpostilla toimiston auki ollessa, nettisivuillamme on myös näppärä asiakaspalvelu Chatti.

Isännöinti Taloluotsin iloinen henkilökunta turvaa yhteistyöllä ja vastuullisuudella vaivattoman arjen ja pitää huolta kiinteistöjen kunnosta, viihtyvyydestä ja arvon säilymisestä. Kannustava ja yhteen hiileen puhaltava henkilökuntamme onkin saanut paljon hyvää palautetta erinomaisen asiakaskokemuksen luomisesta ja rennosta sekä asiantuntevasta otteesta. Toimistollemme olet aina tervetullut.

Tavoitteenamme on kannattava ja kasvava liiketoiminta, jota tuetaan ja kehitetään jatkuvasti mm. digitaalisilla palveluilla ja henkilökunnan koulutuksella. Tämä takaa, että alan uusin tietotaito on aina Teidän saatavillanne.

Palvelumme on läpinäkyvää ja luotettavaa. Käytössämme on nykyaikaiset sähköiset järjestelmät, joilla asiakas pääsee mm. seuraamaan omaa maksuhistoriaa, tilaamaan ja seuramaan huoltotehtäviä sekä muokkaamaan omia tietojaan. Järjestelmä toimii myös viestintätyökaluna, Huoneistotieto.fi on aina käytettävissäsi.

Opastamme koulutuksissa hankkimamme ajankohtaisimman tiedon mukaan yhtiöiden hallituksia, osakkaita ja asukkaita. Yhteistyöverkostomme kautta pystymme auttamaan asiakkaitamme kaikissa asumiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä.

Isännöinti on joukkuelaji.

Teemu Tiainen

Toimitusjohtaja, Isännöitsijä, IAT