Sähköinen palvelukanava asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille.

Isännöinti Taloluotsi Oy tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisen ja läpinäkyvän palvelu- ja viestintäkanavan, jonka kautta saa ajantasaista tietoa ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelu on käytettävissä niin selaimen kuin mobiilisovelluksenkin kautta. 

Huoneistotieto.fi – palvelussa asukas voi hallinnoida omia tietojaan ja seurata vastikemaksujaan. Palvelu on samalla myös viestintäalusta, jonka kautta asukas voi olla yhteydessä suoraan isännöintitoimistoon esim. kulutuslukemiin, muutostöihin tai vikailmoituksiin liittyen. 

Taloyhtiön sivulta löytyvät mm. taloyhtiön asiakirjat, henkilöstön yhteystiedot ja taloyhtiön digitaalinen ilmoitustaulu.

Sivulle on saatavissa myös mm. Kiinteistömedian ja Isännöintiliiton tuottamia ajantasaisia asumiseen ja omistamiseen liittyviä sisältöpalveluja.

Huoneistotieto.fi – palvelussa hallitus voi tarkastella esim. taloyhtiön ostolaskuja, kirjanpidon raportteja, pankkitilien saldoja, pöytäkirjoja, sopimuksia ja muita palveluun tallennettuja asiakirjoja. Näin mm. kokouksiin valmistautuminen on helppoa. Myös taloyhtiön korjaushistoria ja energiankulutustiedot voivat olla palvelussa näkyvillä.

Asuntosijoittajille palvelu tarjoaa yhdellä kirjautumisella näkymät kaikkiin omistamiinsa huoneistoihin, joiden hallintoa hoidetaan isännöintiyrityksissä Domus-isännöintijärjestelmällä.

Huoneistotieto.fi – palvelu on käytettävissä internetselaimessa, voit ladata myös maksuttoman mobiilisovelluksen App Storesta tai Google Play Kaupasta (hakusanalla huoneistotieto). 

Huoneistotieto.fi – palvelu kannattaa ottaa käyttöön heti.

 

huoneistotieto.fi

Katso palvelun esittelyvideo

Katso kirjautumisohje (.pdf)